Emtech Industrial Repairs BV
Steenovenweg 5
5708 HN Helmond
t. +31 (0) 492 - 472410
f. +31 (0) 848 - 366155

Reparatie electronica volgens "No cure No Pay".

In overleg met u bepalen wij of het defecte onderdeel door ons getest kan worden.Kunnen wij het defecte onderdeel 100% testen dan geldt de regel “No cure No Pay”.In alle andere gevallen berekenen wij 95 euro onderzoekskosten.U loopt dus geen enkel risico en komt zeker niet voor onverwachte kosten te staan.


reparatie printplaten Ook zonder een schematische tekening of oude apparaten die al langere tijd niet meer geproduceerd worden, kunnen voor u gerepareerd of gereviseerd worden. Daarbij geven we 3 maanden garantie op onze reparaties.

Als u een defect onderdeel aanbiedt krijgt u van ons vooraf altijd een prijsopgave van de reparatiekosten en eventuele onderzoekskosten. Onze reparatietijd is gemiddelde 5 tot 10 werkdagen. Voor spoedklussen kunnen we, op verzoek, mogelijk dezelfde dag repareren. Daarvoor kunnen we indien gewenst eveneens de verzending door middel van een koeriersdienst verzorgen.

Veelal zal een monteur van de fabrikant een compleet deel of zelfs een complete machine vervangen. Mocht dat gebeurd zijn, kunt u ons het defecte onderdeel alsnog laten repareren zodat u voor de toekomst een reserve heeft.

Als u regelmatig dezelfde producten aanbiedt, bestaat de mogelijkheid om een vaste reparatieprijs af te spreken.