Emtech Industrial Repairs BV
Steenovenweg 5
5708 HN Helmond
t. +31 (0) 492 - 472410
f. +31 (0) 848 - 366155

Reparatie van printplaten is lonend!

Uw industriƫle apparatuur is over het algemeen te kostbaar om zomaar te vervangen. Reparatie is meestal het beste alternatief. Of het nu gaat om complete apparaten en machines of alleen printplaten, voor ons is alles een uitdaging. Wij repareren dan ook alle soorten printplaten. Het grootste deel van de defecten komt voor in het vermogensgedeelte of op de in- en uitgangen van een printplaat. Met onze ervaring, veelzijdige meetapparatuur, testopstellingen en warmtebeeld camera kunnen we defecten en de oorzaak daarvan over het algemeen snel traceren.

Daarnaast nemen vervuilingen en onderbrekingen van printsporen een deel van de defecten voor hun rekening. Uw printen kunnen door ons, gereinigd, thermisch getest en voorzien worden van een beschermende laklaag. Voor veel soorten printen zijn we in staat om zelf een testopstelling te bouwen zodat ook grotere aantallen complexe printplaten 100% getest kunnen worden.


testopstelling

Een jarenlang opgebouwd netwerk en de mogelijkheden van Internet stellen ons in staat wereldwijd componenten in te kopen. Wij streven er naar uw apparatuur met originele onderdelen te repareren.Indien deze niet meer leverbaar zijn, monteren we volwaardige vervangende componenten.